(Gambar) Buah Dada Berulat. Fakta Atau Auta?

by admin on August 2, 2011

in Gambar Jijik

  • Sharebar

buah dada3 (Gambar) Buah Dada Berulat. Fakta Atau Auta?

Kami rasa gambar buah dada berulat patut ditunjukkan kepada wanita-wanita diluar sana, supaya masalah seperti ini tidak berlaku kepada anda. Selepas ini, diharap kepada pemilik-pemilik bra membasuh sebelum menggunakannya. Kita pun tidak tahu asal-usulnya.

Memang menjijikkan. Biasakan diri anda membasuhnya untuk bra yang baru dibeli. Ikuti cerita salah seorang daripada mangsa :

buah dada (Gambar) Buah Dada Berulat. Fakta Atau Auta?

Susan McKinley pulang ke rumah dari mengikuti satu ekspedisi di Amerika Selatan, mendapati buah dada kirinya mengalami masalah yang agak anehnya baginya sebelum-sebelum ini, beliau ada melihat ruam yang sangat aneh di payudara kirinya. Dia memutuskan untuk menemui doktor selepas dia merasakan ianya mulai mengembang dan berasa sakit. Doktor pada masa itu tidak menjangka keparahan yang kan dialamai Susan dengan memberinya antibiotik dan krim khusus. Malangnya, sakit yang dihadapinya itu tidak berkurang dan dada kirinya semakin meradang dan mulai berdarah.

Susan memutuskan untuk mencari bantuan daripada doktor yang lebih pakar dalam bidang dermatologi. Malangnya, Susan terpaksa menunggu selama dua minggu kerana doktor sedang bercuti ketika itu.

Susan terkejut apabila mendapati larva mulai tumbuh dan menggeliat dalam pori-pori dan luka payudaranya. Kadang-kadang larva tersebut akan bersama-sama secara serentak bergerak ke celah-celah yang berbeza.

P/S : Mencegah sebelum parah. Diharap anda forwardkan kepada wanita-wanita di luar sana!!! Supaya tidak ramai yang menjadi mangsa selepas ini. Samada betul atau tidak, kami tidak mahu perkara sebegini berlaku kepada wanita yang lain.

buah dada2 (Gambar) Buah Dada Berulat. Fakta Atau Auta?

Lihat dengan mata kepala anda sendiri dalam video di mana buah dada didapati mampu berulat seperti gambar di atas. Tiada apa yang nak diselindung. Semuanya untuk kebaikan semua….

pixel (Gambar) Buah Dada Berulat. Fakta Atau Auta?

Respon Anda? Kongsikan Ulasan Bernas Anda & Berdiskusi Dengan Pembaca Lain Di sini

Previous post:

Next post: